Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Vert

Utleie på populære datoer

Ønsker du å sørge for at stedet ditt er bestilt når det er stor etterspørsel? Svarte prikker i kalenderen indikerer populære datoer, for eksempel helligdager eller skoleferier. Du kan få flere bestillinger hvis du gjør populære datoer tilgjengelig i kalenderen.

Slik defineres populære datoer

Populære datoer hentes fra sanntidsdata om overnattingssteder og antallet tilgjengelige overnattingssteder, så de kan endres ofte. Verktøyene våre forutser etterspurte datoer opptil ti uker frem i tid, og blir mer nøyaktige etter hvert som datoen nærmer seg.

Datoer regnes som populære hvis de oppfyller følgende kriterier:

• Flere reisende enn vanlig søker etter overnattingssteder på disse datoene, sammenlignet med det årlige gjennomsnittet.
  • Beleggsprosenten er høyere enn årsgjennomsnittet, hvilket betyr at færre utleiesteder enn vanlig er tilgjengelige for bestilling.

Være vertskap for gjester på helligdager og i ferier

Hvis du ønsker å være vertskap for gjester på helligdager og i ferier (som for eksempel i nyttårshelgen), kan du få tilgang til helligdager direkte i kalenderen via visning av "enkelt annonser". Helligdager vises med en prikk i kalenderen, og den spesifikke datoen vises når du redigerer prisen per natt i kalenderen.

Hvis du ikke ønsker å være vertskap på dager med høy etterspørsel, kan du blokkere netter på helligdager. Det er lett å se hvilke dager som er helligdager, ettersom alle helligdager i landet der utleiestedet ligger, blir fremhevet direkte i kalenderen.

Slik kan du fjerne blokkeringen av netter i kalenderen

Åpne netter fra en datamaskin

1. Klikk på Kalender og velg annonsekalenderen du ønsker å endre.
  2. Velg én eller flere netter.
  3. Klikk på Gjør netter tilgjengelige.

Hvis en dato har vært blokkert på grunn av innstillingene dine (for eksempel hvis den var automatisk blokkert av forhåndsvarselet ditt), endres ikke de generelle innstillingene for Tilgjengelighet hvis du gjør denne datoen tilgjengelig. Les mer om hvordan du redigerer reservasjonsinnstillingene.

Airbnb kan blokkere kalenderen hvis du ikke har oppgitt all informasjonen som kreves for kontoen.