Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Finn inntektene mine

Du kan alltid sjekke inntektene dine i inntektskontrollpanelet.

Interaktiv inntektsrapport

Inntektskontrollpanelet har et interaktivt diagram. Velg utvidelsen i stolpediagrammet for å åpne den interaktive inntektsvisningen.

I den interaktive inntektsvisningen kan du filtrere diagrammet etter utleiested og deretter veksle mellom månedlige og årlige inntektsvisninger, se over månedlige inntekter for tidligere og fremtidige år og se gjennom relevant statistikk.

Sammendrag hittil i år

Sammendraget hittil i år viser det totale beløpet du har tjent for hver reservasjon i det inneværende året. Det viser også eventuelle tjenestegebyrer, skatter eller andre fradrag og nettoinntekt.

Kommende inntekter

Se de tre neste kommende transaksjonene på inntektskontrollpanelet, eller velg vis alle kommende for å se en fullstendig liste.

Du kan filtrere kommende transaksjoner etter dato og utleiested og søke etter spesifikke transaksjoner ved hjelp av reservasjonsbekreftelseskoden eller utbetalingsbeløpet.

Du kan åpne en transaksjon for å se flere opplysninger, blant annet datoen den skal sendes, og hvordan utbetalingen er beregnet. Du kan også endre utbetalingsmåten transaksjonen går til, ved å velge endre utbetalingsmåte.

Betalte inntekter

Se de tre siste betalte transaksjonene på inntektskontrollpanelet, eller velg vis alle betalte for å se en fullstendig liste.

Velg hver rad for å se informasjon om inntekter, herunder reservasjonsopplysninger, justeringer og kanselleringsopplysninger.

Hvis du har flere utleiesteder med reservasjoner som starter samme dag, kan inntekter bli utbetalt samtidig, og disse oppføringene vises på samme rad.

Hvis du skylder en gjest penger for en kansellering eller reservasjonsendring, vises det i inntektskontrollpanelet. Finn ut mer om justering av inntekter.

Når du får inntektene

Du kan se utbetalingsplanen for alle reservasjoner i delene Kommende og Betalt under Inntekt.

Du ser statusen for hver transaksjon under beløpet. Du kan klikke på verktøytipset for å se anslått leveringstid for utbetalingen.

Utbetalingsmåten avgjør hvor lang tid det tar før du mottar pengene.

Hvis pengene nylig ble sendt, må du huske på at tiden det tar å motta hver utbetaling, avhenger av utbetalingsmåten du bruker. Les mer om våre gjennomsnittlige behandlingstider.

Slik eksporterer du en CSV-fil med utbetalingsopplysningene:

1. Gå til Inntekt.
  2. Klikk på Vis alle kommende eller Vis alle betalte > Hent rapport > Opprett rapport for å laste ned CSV-filen.

To download earnings reports to a PDF

You can also view automatically generated monthly and yearly summary reports for your earnings as well as download them as PDFs.

Download an earning report PDF on desktop

1. Click Earnings
  2. Go to Settings and documents, then Earnings reports
  3. Choose the desired year of your Earnings report
  4. Click a monthly or yearly report to open it
  5. Click Get PDF report
  6. Under Get PDF report, choose Download PDF or Send by email
  7. Click Download or Send