Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Endre antall gjester for opplevelsesreservasjoner

Det er ikke alltid lett å finne en tid som fungerer for en gruppe, så du kan endre antall gjester på opplevelsesreservasjonen, avhengig av vertens tilgjengelighet og kanselleringsvilkår.

Du kan se over eventuelle endringer av den totale kostnaden eller refusjonsbeløpet før du fullfører endringen.

Hvis du bare vil oppdatere navnet eller e-postadressen til en gjest på reservasjonen uten å endre antall gjester, kan du finne ut hvordan du redigerer gjesteopplysninger på opplevelsesreservasjonen din.

Legge til gjester

Slik legger du til gjester i opplevelsesreservasjonen din:

1. Gå til Turer og klikk deretter på opplevelsen du vil endre.
  2. Klikk på Endre eller kanseller.
  3. Nedenfor Legg gjester til reservasjonen klikker du på Neste.
  4. Velg hvor mange gjester du ønsker å legge til, og klikk på Fortsett.
  5. Klikk på Bekreft og betal.

Fjerning av gjester

For å fjerne gjester fra opplevelsesreservasjonen din:

1. Gå til Turer og klikk deretter på turen du vil endre.
  2. Klikk på Endre eller kanseller.
  3. Nedenfor Fjern gjester fra reservasjonen klikker du på Neste.
  4. Velg gjesten du vil fjerne, og klikk på Fortsett.
  5. Klikk på Bekreft endring.