Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Gjest

Lesebekreftelse på meldinger

Lesebekreftelser gjør det mulig for brukere av Airbnbs meldingstjeneste å se om den andre personen i en samtaletråd har lest meldingen. Denne funksjonen er aktiv som standard for alle Airbnb-brukere.

Hvis du har en samtaletråd med mange deltakere, kan du se statusen til alle ved å gå til menyen for samtalen og velge Finn ut hvem som har lest denne meldingen.

Slå av lesebekreftelser som vert

Slik slår du av lesebekreftelser:

1. Klikk på Profil > Konto > Personvern og deling.
  2. Klikk på Deling.
  3. Deaktiver Lesebekreftelser.

Slå av lesebekreftelser som gjest

Slik slår du av lesebekreftelser:

1. Klikk på Profil > Konto > Personvern og deling.
  2. Klikk på Deling.
  3. Under Aktivitetsdeling slår du av Lesebekreftelser
    .

Merk: Når du slår av lesebekreftelser, kan ikke andre se om du har lest meldingen eller ikke. Hvis den andre personen har lesebekreftelse aktivert, kan du fremdeles se om vedkommende har lest meldingen din.