Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Slik legger du til eller bytter profilbilde

Enten du er en gjest som har bestilt det perfekte oppholdet, eller du en vert som tar imot gjester i hjemmet ditt, kan et tydelig og gjenkjennelig profilbilde bidra til å gi et troverdig inntrykk. Det er en viktig del av hvordan vi legger grunnlaget for tillit.

Slik redigerer du profilbildet

Slik redigerer du bildet ditt i skrivebordsversjonen

1. Klikk på Profil > Rediger profil.
  2. Klikk på Rediger ved siden av profilbildet.
  3. Legg til et bilde og klikk deretter på Send inn.

Bildeveiledning hjelper deg å ta et godt profilbilde

Når du velger et profilbilde prøver bildeveiledningen vår å finne ansiktet ditt. Takket være kunstig intelligens får du tips som sørger for at ansiktet ditt vises klart og tydelig.

Tips kan blant annet være følgende:

• Automatisk zoom for å sentrere hodet ditt i rammen.
  • Anbefaling om at du zoomer inn kun på deg, hvis du har et bilde med flere personer.
  • Foreslag om at du legger til et bilde med ansiktet vendt mot kamera.
  • Beskjed hvis bildet ditt er for uskarpt.
  • Anbefaling om ikke å legge til et bilde som ikke viser deg i det hele tatt, for eksempel et bilde av landskap eller dyr.

Det er valgfritt å følge disse tipsene. Du kan velge å ikke følge anbefalingene hvis du foretrekker det, og heller legge til bildet du ønsker. Bare sørg for at det oppfyller retningslinjene for innhold.

Når deles bilder med verten?

Bilder av verter er alltid synlige på Airbnb, men gjesters profilbilder vises ikke før etter at verten har godkjent bestillingen. Selv om profilbilder anbefales for alle Airbnb-brukere, er det imidlertid ikke obligatorisk for gjester.

Er det andre kontoopplysninger du må endre? Finn ut hvordan du administrerer profilen din.