Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Gjest

Problemer med å legge til telefonnummer på kontoen

Har du problemer med å legge til eller bekrefte telefonnummeret? Her er noen tips du kan prøve.

Problemer med å legge til telefonnummer på Airbnb-kontoen

Hvis du ikke kan legge til et nytt telefonnummer på kontoen din på nettet eller ikke kan logge på med et eksisterende, kan du prøve denne fremgangsmåten:

• Logg ut, tøm cachen, logg inn og prøv på nytt.
  • Deaktiver eventuelle utvidelser eller bruk et inkognito eller privat nettlesingsvindu.
  • Prøv en annen nettleser.
  • Sørg for at du har angitt riktig landskode.

Telefonnummeret er allerede i bruk

Hvis du får en feilmelding om at nummeret du har oppgitt allerede er i bruk, kan du ha mer enn én Airbnb-konto eller mer enn ett telefonnummer oppført. Her er noen av tingene du kan gjøre:

• Prøv å logge inn med e-posten din i stedet.
  • Fjern telefonnummeret fra den tilknyttede kontoen eller legg til et annet.

Merk: Et telefonnummer kan kun deles, legges til eller bekreftes på opptil fire kontoer. Hvis nummeret legges til en femte konto, blir det ikke bekreftet på den eldste kontoen.

Problemer med telefonsamtaler for identitetskontroll

Det tar opptil 14 dager før nye telefonnumre er tilgjengelige for bruk i bekreftelsesprosesser.

Hvis telefonbekreftelse ikke er tilgjengelig der du er, kan du få en melding som sier: "Denne bekreftelsesmåten støttes foreløpig ikke i ditt område." I dette tilfellet bør du bruke SMS eller WhatsApp for å bekrefte identiteten din. Finn flere tips om feilsøking for identitetskontroll.

Kan du fortsatt ikke bruke telefonnummeret?

Hvis du fremdeles ikke mottar bekreftelseskoden, kan det hende du må prøve et annet telefonnummer. Det kan hende noen telefontyper ikke kan motta bekfreftelseskoden. For eksempel

• kommersielle telefonlinjer som går til flere internlinjer/ansatte
  • fasttelefon hos private eller kommersielle landlinjer
  • de fleste virtuelle telefonnumre, for eksempel VOIP-tjenester

Hvis ingen av disse forslagene virker, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.