Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Hvordan bruker jeg PayPal for å motta utbetalinger?

PayPal tilbys kun som utbetalingsmåte for Airbnb-verter i visse land. Du kan se om den er tilgjengelig for deg når du legger til en utbetalingsmåte. Hvis den er oppført for landet eller regionen du har valgt, kan du tilknytte den eksisterende PayPal-kontoen din som utbetalingsmåte.

Tilknytt PayPal-kontoen din

Hvis du vil bruke PayPal for å motta utbetalinger som vert, må du aktivere PayPal-kontoen din før du legger den til som en utbetalingsmåte på Airbnb. Når du så legger til den eksisterende PayPal-kontoen på Airbnb, må du passe på å skrive inn riktig e-postadresse.

PayPal kan kreve at du verifiserer kontoen ved å oppgi ytterligere identifikasjon eller adressebevis. Hvis dette kravet gjelder for deg, blir eventuelle Airbnb-utbetalinger som utstedes i løpet av PayPal-verifiseringstiden, satt inn på kontoen din etter at den er verifisert av PayPal. I mellomtiden får du varsler fra Airbnb på e-post om at det har oppstått en feil.

Finn ut mer om PayPal, blant annet hvordan du oppretter en konto, på PayPal.com.

Motta utbetalinger

Når den nylig opprettede utbetalingsmåten er klar, lar PayPal deg motta Airbnb-utbetalinger direkte på PayPal-kontoen din. Etter at Airbnb utsteder utbetalingen, overfører PayPal vanligvis pengene til kontoen din innen én virkedag.